Jeugdkeepers, ambitie, motivatie en ontwikkeling

Tijdens onze eerste Keepersdag afgelopen maandag 19 oktober hebben we genoten. Niet alleen wij als trainers, de 100 aanwezige jeugdkeepers in het bijzonder.

Vanuit alle windstreken kwamen de keepers in alle vroegte naar Corpus om zich de hele dag verder te ontwikkelen in datgene wat ze leuk vinden. Met verschillende keepers van verschillende clubs is het altijd leuk trainen, op die manier kunnen de keepers zich ook nog eens aan elkaar optrekken.

Feikeline Valkema (Actief) en Laurens Woldendorp (NEC Delfzijl) werden er door de trainers uitgepikt om nog eens extra in het zonnetje te zetten. Feikeline kreeg de handschoenen van een andere talentvolle jonge keeper, Wieger Sietsma, een van de drie keepers van SC Heerenveen. Laurens kreeg de gesigneerde handschoenen van ook een jonge talentvolle doelman, Stefan van der Lei, keeper van de beloften van FC Groningen.

Alle keepers hebben zich op deze dag verder kunnen ontwikkelen. En dat willen keepers, altijd beter willen worden. Aan motivatie, ambitie en inzet geen gebrek.

De Keepersdag zullen we in ieder geval gaan herhalen.

Feikelina Valkema
Feikelina Valkema
Laurens Woldendorp
Laurens Woldendorp

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.