Jeugdkeepers GRC Groningen en HFC’15 hebben de Wisselbokaal klem!

De jeugdkeepers die we trainen komen iedere week met veel plezier en enthousiasme op de grasmat van Corpus den Hoorn om zichzelf verder te ontwikkelen. Ontwikkelen komt uit jezelf, wij als trainers zijn slechts een hulpmiddel.

Wekelijks strijden de keepers, naast hun persoonlijke doelen, ook om de wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering.

Bij de F en E keepers ging de Wisselbokaal naar Marijn Mik. Marijn, keeper van GRC Groningen, is al sinds het voorjaar lid van ons keepers talenten team. Iedere keeper doet altijd zijn best, Marijn gaat altijd voorop, op tijd aanwezig en zelfs met blessures geeft hij niet zomaar op.

Bij de D keepers en ouder ging de Wisselbokaal naar Dillan Westerink. Dillan is keeper van HFC’15 en ook een van onze eerste talenten. De afgelopen maanden heeft Dillan bewezen dat je door goed op te letten, focus en concentratie, snel beter kunt worden. Ook al heb je het idee dat je team je soms in de steek laat. Opgeven komt niet in het woordenboek van Dillan voor. Van geen enkele keeper met ambitie trouwens. En zo hoort het. Beter worden is een proces.

 

Dillan Westerink en Robert Eimers

 

Marijn Mik en Peter van der Sluis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.