Keepersschool begroet 75e jeugdkeeper

Iedere week werken we met ons enthousiaste trainersteam aan het opleiden van jeugdige keeperstalenten. Keepers die vanuit zichzelf de motivatie hebben om beter te worden. Vanuit de wijde regio weten zij inmiddels het sportpark te vinden in Groningen. Om maar een paar plaatsen te noemen; Papenburg (Duitsland), Wildervank, Marum, Augustinusga, Delfzijl, Bierum, Peize, Grijpskerk, Roden, Leens, Winschoten, Stadskanaal, Rolde en natuurlijk Groningen.

De ouders doen dat natuurlijk met erg veel plezier, het is dringen op de reservebank tijdens de trainingen 🙂

Inmiddels hebben we ons 75e Keeperstalent mogen begroeten, Duncan Baar van GVAV. Duncan liet op zijn eerste training zien dat hij al heel erg goed oplet en heel graag wil leren. Hij is keeper van GVAV F3.

We zijn best een beetje trots dat we zoveel keepers talenten mogen trainen. De trainers genieten van al die keepers die vol aandacht en energie de trainingen volgen. De keepers zien de vrijdag inmiddels al als leukste dag van de week, op de zaterdag na dan 🙂

O ja, Duncan is de keeper links op de foto.

 

Duncan Baar en Sergio Padt

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.