Jeugdkeepers trainen om zich te ontwikkelen

De 75 jeugdkeepers die we wekelijks trainen, trainen met een doel. Iedere keeper is op de training om zich te ontwikkelen. Altijd op tijd aanwezig om nog even met de collega keepers een balletje te vangen. Als we beginnen is er aandacht en concentratie om nog beter te worden dan de keepers al zijn, en dat is mooi om te zien.

Ontwikkelen en plezier gaan hand in hand. Zonder plezier is er geen ontwikkeling. De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering ging vrijdag 9 oktober, bij de F en E keepers, naar Daan Kooistra, keeper van vv Zevenhuizen E2. Bij de D keepers en ouder ging de Wisselbokaal naar Niek Peereboom, keeper van SV Marum D1.

Niek Peereboom en Albert Brommer
Niek Peereboom en Albert Brommer
Daan Kooistra en Max Wolfs
Daan Kooistra en Max Wolfs