Max Doornik en Mathijs Uilkema laten er geen gras over groeien

Keepen is passie en dat laten de jeugdkeepers wekelijks met veel enthousiasme zien. De wisselbeker voor Talentontwikkeling en Talentstimulering wil iedereen mee naar huis. Of de keepers nu 7 jaar zijn of 17. Dat maakt geen enkel verschil.

Max Doornik, keeper van SV Lycurgus E4, laat er geen gras over groeien. Naast dat hij wekelijks z’n uiterste best doet om een betere keeper te worden is hij nl. ook nog erg goed in dammen. Omdat Max daar ook heel erg goed in is moet hij soms vliegen van de ene training met de keepers naar het andere kampioenschap met de damstenen. Hij zorgt altijd dat hij er is, als het even kan. De training en tips opsnuivend als een professioneel dammer. Goed oplettend dus.

Mathijs Uilkema, keeper van GVAV D1, en net geselecteerd voor een aantal trainingen van het Noord Nederlands elftal van de KNVB Onder 13 jaar, laat er ook al geen gras over groeien. Afgelopen weekend nog erg goed gespeeld tegen FC Groningen D2, en nu met de Wisselbokaal naar huis.

We zijn trots op alle jeugdige keepers. Vandaag, en de rest van de week, staan deze twee jongens door hun zelfreflectie en inzet in het middelpunt van de belangstelling. Goed gedaan jongens. We gaan ons sowieso verder ontwikkelen. Want goede keepers zijn nooit tevreden!

 

Mathijs Uilkema en trainer Gaby Hemsens

 

Max Doornik en trainer Bert Buurma

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.