Jeugdkeepers Sam Schouwenaars en Eelze Spinder hebben de beker te pakken!

Iedere zaterdag spelen de keepers hun wedstrijden. Hoe goed ze ook zijn, we zijn nooit tevreden. Er is altijd iets wat beter kan.

De wisselbeker voor Talentontwikkeling en Talentstimulering is daarvoor een mooi middel. Nooit opgeven is dan ook het motto van de jeugdkeepers. Altijd doorgaan. Beter willen worden. Ook als het even niet lukt.

Sam Schouwenaars, keeper van Lycurgus E2, ging er vandaag met de wisselbeker vandoor bij de F en de E keepers. Sam trainde vandaag echt heel erg scherp volgens trainer Wieger Sietsma en lette bovendien heel erg goed op! En hij had natuurlijk kritisch naar zijn eigen spel gekeken van afgelopen weekend.

Bij de D keepers en hoger was het Eelze Spinder, keeper van Buitenpost C1, die er met de wisselbeker vandoor ging. Eelze keepte vorig seizoen nog in de D1 van ASC 75 maar heeft zich zo goed ontwikkeld dat hij een stap hogerop kon. Eelze doet altijd zijn best, is er altijd en ontwikkeld zich erg goed. Dat is voor ons mooi om te zien.

Gefeliciteerd jongens!

Eelze SpinderSam Schouwenaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.