Keepersschool Groningen op stage bij Ajax 

Keepersschool Groningen gelooft in het opleiden van complete keepers, daarom leiden we jeugdkeepers op volgens de Ajax methodieken. In onze contacten met Ajax zijn we uitgenodigd door Rene Stam, hoofd keepersacademy Ajax jeugd, om in de week van 24 augustus 2015 een week lang op stage te komen op de Toekomst en zo een nog beter beeld te krijgen hoe jeugdkeepers worden opgeleid.

Andre Wolfs

Adidas Mi Coach hal op de Toekomst
Adidas Mi Coach hal op de Toekomst

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo hebben we alle jeugdkeepers aan het werk gezien, van de F2 tot en met de A1. Interessante dingen gezien, veel over voetbal en keepen gesproken, en wat er bij komt kijken om stapsgewijs jeugdkeepers beter te maken. Natuurlijk hebben we het over talenten gehad, wat de definitie van talent is en hoe belangrijk sommige facetten zijn voor de ontwikkeling van jonge keepers.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.