Jeugdkeepers Bas en Walter trainen en ontwikkelen

Wekelijks trainen we samen met de jeugdkeepers met heel erg veel plezier. Op tijd aanwezig om nog even te oefenen, maximale inzet, goed opletten en positief zijn naar andere keepers. Om maar een paar dingen te noemen. En natuurlijk lekker trainen.

Walter vd Broek, Velocitas E7
Walter vd Broek, Velocitas E7
Bas Runhart, Lewenborg D1
Bas Runhart, Lewenborg D1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de F en E keepers viel Walter Vd Broek op bij de trainers, goed en geconcentreerd getraind, en dat is nog niet altijd even makkelijk. Walter is keeper van Velocitas E7 en nam de Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering trots in ontvangst.

Bij de D/C/B/A keepers was het Bas Runhart van Lewenborg D1 die er met de Wisselbokaal vandoor ging. Altijd een half uur voor de training al aanwezig om in zichzelf te investeren, en daarnaast ontwikkelt Bas zich erg goed.

De keepers hebben de opdracht zoveel mogelijk hun spaarpot te spekken door langs iedereen te gaan die ze kennen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.