Keeperstraining en inzet leidt tot Wisselbokaal voor Ben Schaaphok

Dat keepers zich op iedere training moeten inzetten en focus moeten hebben begrijpen de jonge keeperstalenten steeds beter. Beter worden, dat willen ze! Ben Schaaphok, keeper van vv Grijpskerk, doet wekelijks zijn uiterste best, ook als het even niet zo gaat als hij zelf wil gaat hij door en geeft niet op. De volgende bal is belangrijker. Wat geweest is is geweest. De Wisselbokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering wil iedereen elke week mee naar huis. De bokaal is een mooie beloning voor de ontwikkeling en groei die Ben doormaakt. Goed gedaan Ben! De Wisselbokaal is de komende week in Grijpskerk. Volgende week hebben we een keeper die de bokaal mag houden.

Ben Schaaphok
Ben Schaaphok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.