Keepersschool Groningen heeft nog plaats voor 1 talentvolle jeugdkeeper

 

 

Keepersschool Groningen begint vanaf 1 juni het nieuwe seizoen. Keepers uit de regio trainen daardoor een jaar lang om betere keepers te worden. De belangstelling is erg groot. In de afgelopen drie weken zijn 39 keepers lid geworden van Keeping the Zero, daardoor is er nog 1 plek beschikbaar. Ben jij die talentvolle keeper die zich graag verder wil ontwikkelen?

Inmiddels hebben we besloten (1 juni 2015) om meer talentvolle keepers toe te laten. We willen de keepers niet teleurstellen, inmiddels hebben we ons trainersbestand uit kunnen breiden. Er hebben zich al 53 keepers uit de provincies Friesland en Groninge gemeld om wekelijks te kunnen trainen vanaf 5 juni 2015.

Keeping the Zero

Word dan lid van ons keepers talenten team. Lid worden kan via onderstaande link.

https://keepersschoolgroningen.com/lid-worden-keepertraining-keepersschool-groningen/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.