Keepersschool Groningen op bezoek bij jeugdkeepers Velocitas 1897

Keepersschool Groningen gaat op woensdag 22 april op bezoek bij Velocitas 1897 in Groningen en zal een keepers clinic verzorgen voor alle jeugdkeepers van Velocitas.

Nadat we eerder al bij SJO De Held en FC Lewenborg zijn geweest gaan we nu naar Velocitas 1897. De keepersschool verzorgt deze keepers clinics aan verenigingen in Noord Nederland die het leuk vinden meer aandacht te schenken aan de jeugdkeepers op hun club. De deelname is gratis.

keepertraining groningen

Op woensdag 22 april wordt deze clinic gehouden en iedereen die jeugdlid is van Velocitas 1897 is welkom. Van 18 tot 19.30 uur. Zowel de jeugdkeepers als de jongens en meisjes die gewoon willen kijken of ze keepen leuk vinden. Er wordt tenslotte al genoeg aandacht gegeven aan de voetballers. Op deze manier is er specifiek aandacht voor de keepers. Daarnaast zullen een aantal keepers die deelnemen aan de keepersschool de training mede verzorgen.

 

Je kunt je opgeven via de knop “CLINICS” bovenaan de website.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.