Keepersclinic jeugdkeepers FC Lewenborg zeer geslaagd.

De keepersclinic voor de jeugdkeepers van FC Lewenborg was meer dan geslaagd op vrijdag 6 februari 2015. De keepersclinic werd georganiseerd door Keepersschool Groningen “Keeping The Zero”. De deelname was geheel gratis om zo meer aandacht aan keepers te geven of jonge voetballers de kans te geven te ruiken aan het keepen.

19 Enthousiaste jeugdkeepers, van F tot en met de A jeugd, namen deel aan de keepertraining van bijna 2 uur. Verschillende oefenvormen werden vol enthousiasme en inzet afgewerkt waarbij tevens een aantal keepers van de Keepersschool de training begeleiden en zelf deelnamen. Daarnaast lopen twee jeugdkeepers van FC Groningen stage in het kader van de Topsporttalentschool.

IMG_2816

Bekijk hier de video:

https://keepersschoolgroningen.com/keepersclinic/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.