Keepersschool Groningen breidt trainersstaf uit met Albert Brommer

Keepersschool Groningen breidt trainersstaf uit met Albert Brommer.

De keepersschool Groningen “Keeping the Zero” start op 3 september 2014 in de stad Groningen op Sportpark Corpus den Hoorn. Dit is de thuisbasis van de jeugd van FC Groningen die momenteel wordt omgetoverd tot topsportcomplex.

Andre Wolfs is verheugd dat Albert Brommer de trainersstaf komt versterken om met zijn jarenlange ervaring van de keepersschool in Hoogezand de keepers in Groningen nog beter te maken. Albert is tot en met het voorjaar 2014 schoolhouder geweest van Keepersscholen.nl van locatie Hoogezand, en daarnaast traint hij de keepers van VV ASVB. Albert is tevens teammanager van FC Groningen onder 12.

“Ik heb een ware passie voor het keepen, tijdens de trainingen zie je dat kinderen plezier hebben, en daar krijg ik energie van. Het is ook leuk te horen van ouders dat ze de keepers ook echt beter zien worden. Plezier en beter worden staan bij keepersschool Groningen voorop en dat zijn voor mij de belangrijkste onderdelen om aan de slag te gaan”, aldus Albert Brommer.

De trainingen van “Keeping the Zero” worden op vrijdagavond gehouden. Gezien de grote belangstelling voor de keepersschool in Groningen zal de staf verder worden uitgebreid.

Albert Brommer
Albert Brommer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.