Iedere week een verfrissende keeperstraining in Groningen

Het is al 10 jaar dat we keepers opleiden in Groningen. Dat heeft geleid tot keepers die beter worden en zelfs gescout worden. De scoutingslijst is enorm lang na 10 jaar keeperstraining in Groningen. Met passie en plezier staan de keepers iedere vrijdag of zondag op de voetbalvelden in Groningen. We brengen keepers in wedstrijdsituaties zodat ze dit gaan herkennen.

Op vrijdag 15 maart hadden we weer een mooi onderdeel als thema. Zo bedenken we iedere keer iets nieuws zodat de keepers fris blijven. Bij de eerste trainingsgroepen ging de in 2011 geboren Daniel Guikema er met de beker vandoor. Hij speelt bij Ezinge in het gelijkname dorp. Deze jonge goalie zien we al bijna 3 jaar iedere vrijdag. En man wat een ontwikkeling zien we bij hem als we de status van nu vergelijken met zijn eerste training in 2021. Hij is een rustige maar hardwerkende kracht. En daar kom je ver mee. Daniel zal alleen nog maar beter en beter worden met deze inzet en beleving.

Daniel Guikema

Bij de 2e trainingsgroepen was het de in 2010 geboren Nick Koning die de beker weer eens meenam. Hij speelt bij GVAV. We zien Nick al bijna 5 jaar iedere vrijdag. En dat gaat met plezier. Dat is de basis om beter te worden. De omstandigheden zijn niet belangrijk waarin je je begeeft, iedere week het beste van jezelf geven. Dat is wat hij dan ook graag doet. Niet opgeven en doorgaan. Dat is wat je in het leven ook meemaakt. De ontwikkeling die hij door zijn houding doormaakt is dan ook navenant.

Nick Koning

Op zondag 17 maart was de in Wildervank woonachtige Jayden Huising de winnaar. Deze knaap speelt volgend seizoen bij FC Emmen. En dat is terecht, want zijn progressie in de afgelopen 2 jaar is enorm. Van even niet weten hoe hij alle ballen kan tegenhouden tot een keeper die snapt dat alles vanzelf goedkomt als je blijft werken. Blijft trainen. En vooral de juiste prikkels krijgt. Natuurlijk zullen we Jayden verder begeleiden in zijn ontwikkeling als keeper om zo goed te worden als hij zelf graag wil worden.

Jayden Huising

Bij de laatste trainingsgroepen op zondag 17 maart was het de bij Peize spelende Tim Cornello die de beker mee naar Peize kon nemen. Daar speelt deze in 2009 geboren keeper dan ook. We zien hem al bijan een jaar iedere zondag. Zo is hij onderdeel van het 180 keepers tellende talenten team die iedere week in Groningen keeperstraining volgen op sportpark Corpus den Hoorn. Tim laat iedere week zien waarom hij traint. Gewoon omdat hij een erg goede keeper wil worden. En hij is hard onderweg. Hard werkend zien we hem steeds beter worden.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 22 maart
  • Zondag 24 maart
  • Zondag 31 maart KEEPERSTALENTENDAG
Tim Cornello

Een gedachte over “Iedere week een verfrissende keeperstraining in Groningen

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.