Bekerwinnaars 2022 – 2023 in Groningen

Iedere week leiden we de keepers op. Zo worden ze beter en beter. Met een doordacht opleidingsplan zie je die keepers groeien in hun ontwikkeling. Als beloning is er de wekelijkse wisselbokaal. Aan het eind van het seizoen mogen de keepers deze beker houden. In Groningen hebben we 4 bekers op de verschillende trainingstijden. De beker in Assen worden op een later moment uitgereikt voor de zomerbreak.

We trainen overigens gewoon door tot de zomervakantie. De KICK OFF van seizoen 2023 – 2024 is op 2 en 4 juni as.

Bij de eerste trainingsgroepen op vrijdag 19 mei mocht Jitse Bonga de beker definitie mee naar huis nemen. Deze in 2011 geboren keeper speelt bij Hoogezand. Jitse zien we al ruim twee jaar iedere vrijdag. Zelfs twee keer in de week was hem niet teveel. Hij kan geen genoeg van keepen krijgen. En dat is tof. Zijn ontwikkeling spreekt vertrouwen uit voor de toekomst.

Jitse Bonga (Hoogezand)

Bij de tweede trainingsgroepen was het de bij Lycurgus spelende Sam Schouwenaars (2006) die de beker definitief mee naar huis kon nemen als beloning voor zijn ontwikkeling dit seizoen. En ja Sam, die zien we al 9 jaar. Bijna vanaf het begin is hij er iedere vrijdag. Zijn ontwikkeling heeft afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. Van trainen naar ontwikkelen. Iedere week met een duidelijke doelstelling op het veld. Applaus voor deze doelman is op zijn plaats.

Sam Schouwenaars (Lycurgus)

Op zondag 21 mei de laatste twee bekerwinnaars van seizoen 2022 – 2023. Bij de eerste groepen ging Thijmen Nieborg (HS88) er definitief met de beker vandoor. Thijmen is geboren in 2010. We zien hem al ruim 5 jaar iedere zondag. Iedere week staan we samen met een lach op het veld. Zijn ontwikkeling gaat dan ook steeds maar door. Prachtig om hem zo te zien glunderen.

Thijmen Nieborg (HS’88)

De laatste beker in Groningen ging naar de bij VEV67 keepende Roy Bergsma. Roy is geboren in 2008. We zien hem al bijna 3 jaar iedere zondag. De progressie die hij heeft gemaakt in combinatie met de ontwikkel gesprekken is echt fantastisch. Roy weet exact waar hij aan moet werken.

Roy Bergsma (VEV 67)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.