Megan Brugge staat voor haar eerste interland

Toen Megan Brugge (2008) in maart 2019 lid werd van Keeping The Zero was wel helder waarom ze er was. Toen speelde ze bij GVAV in de Onder 12-2. Ze wilde gewoon goed worden, erg goed. Na haar eerste proeftraining waren de kaarten wel geschud. Zo wilde ze iedere week trainen. Trainen op hoog niveau om zo het beste uit jezelf naar boven te kunnen halen.

Zo zagen we haar iedere vrijdag met plezier op het veld. Vriendschappen ontstonden met andere keepers en keepsters. Zij aan zij trekken ze met elkaar op. Deze jonge doelvrouw deed wat nodig was om beter te kunnen worden. Hard werken, plezier hebben in wat je doet en goed luisteren naar de tips. Inmiddels zijn we ruim 4 jaar verder. En dan ontstaat er wat als je dit patroon volgt.

Bij de KNVB is inmiddels ook duidelijk wie Megan is. Ze staat voor haar eerste echter interlands tegen België met de Oranje Leeuwinnen Onder 15 jaar. Op 11 en 14 mei staan twee interlands gepland tegen onze zuiderburen. Op 11 mei in België en op 14 mei in Nederland.

We wensen Megan vooral heel erg veel plezier!

Bekijk via deze link alle gescoute keepers.

Megan Brugge in 2019
Megan Brugge (2022)
Megan tijdens een oefenwedstrijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.