De keepers trainen altijd met plezier

De keepers trainen altijd met plezier. Dat geldt voor iedere training. Of het nu op dinsdag in Assen is of op vrijdag en zondag in Groningen. Plezier en ontwikkeling staan altijd centraal.

Bij de eerste groep in Assen op dinsdag ging de bij Achilles 1894 keepende Elijah Latul met de beker naar huis. Trainen samen met de andere keepers is wat hij het liefst doet. Geen enkele training laat hij aan zich voorbij gaan.

Elijah Latul

Bij de tweede groep in Assen wordt altijd vlijmscherp en keihard gewerkt. Dat geldt ook voor de bij LTC uit Assen spelende Damyan Eising. Deze in 2009 geboren keeper wil echt graag beter worden. Hoe je dan moet trainen heeft hij steeds beter door. Met deze inzet en concentratie gaat Damyan nog erg veel stappen maken in zijn ontwikkeling.

Damyan Eising

Op de vrijdag in Groningen was het de bij Grijpskerk keepende Hidde Brouwers (2010) die de beker mee naar huis kon nemen. Hidde zien we al jaren iedere vrijdag. Vanaf 1 juni stroomt hij door naar de volgende trainingsgroep. Daar is hij ook aan toe, nog meer prikkels om beter te worden.

Hidde Brouwers

Bij de tweede groepen op vrijdag was het de bij Amicitia keepende Dante van Dijken (2006) die de beker mee naar huis nam. We zien Dante ook al jaren. En dat is mooi. Dat we onderdeel mogen zijn van de ontwikkeling van zoveel keepers.

Dante van Dijken

Op zondag 2 april waren er ook weer winnaars. Dat kon mooi samen deze keer. Het waren Rafaela Erenstein (Bedum) en Gijs Brinkman (Glimmen) die de bekers klemvast pakten. Enorm gedreven goalies. Met maat 1 doel. En dat is beter worden. En dat zien we dan ook gebeuren. Goed opletten, fouten maken en daarvan leren.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 14 april
  • Zondag 16 april
  • Dinsdag 18 april
Rafaela Erenstein en Gijs Brinkman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.