Keepersschool Groningen leidt keepers en keepsters op van alle leeftijden.

Keepersschool Groningen “Keeping the ZERO” leidt al sinds 2014 keepers op, dit zijn zowel jongens als meiden. Sinds 2022 ontwikkelen we ook senioren keepers. Het keepers talenten team telt inmiddels ruim 160 talenten die iedere week naar Groningen en Assen komen om beter te kunnen worden. De jongste is 7 jaar en de oudste al boven de 30 jaar. Het plezier is voor iedereen gelijk. Zo leiden we keepers en keepsters op van alle leeftijden.

“Wat ons met name trots maakt is de ontwikkeling die iedere keeper doormaakt. Iedere keepers heeft weer andere doelen en andere ontwikkelpunten. De ontwikkel gesprekken die we aanbieden geven de keepers nog eens een extra stap in de goede richting. Dat veel keepers bij een betaald voetbalclub spelen, voor de KNVB uitkomen of ergens op stage mogen is een mooie bevestiging dat onze keepers opleiding goed staat” aldus Andre Wolfs.

De bekers die we hebben zijn voor talentontwikkeling en talent stimulering. Wekelijks doen alle keepers hun uiterste best om weer beter te worden. Bij de training van vrijdag 10 februari j.l. werd er weer hard getraind op een mooi onderdeel. het voorkomen van dit soort doelpunten.

Arsenal – Manchester United (keeper Ramsdale van Arsenal)

De bij HS 88 keepende Mees Baar ging er met de beker vandoor naar huis. Deze in 2013 geboren keeper traint ook bij FC Emmen om daar mogelijk op enig moment in de jeugdopleiding opgenomen te kunnen worden. Het is altijd tof als je dit soort dingen mee mag maken. Mees traint altijd bloedfanatiek. En zo zien we het ook graag. Hard trainen om beter te kunnen worden. De ontwikkeling van Mees gaat goed omhoog, dat komt door de prikkels en de leeromgeving. Hij houdt zich goed staande als het niveau omhoog gaat. Supergoed voor zijn ontwikkeling.
Mees Baar (HS88)

De tweede beker op vrijdag 10 februari ging mee met Lyanne Verschuur uit Leek. Ze speelt bij VEV67. Deze in 2009 geboren keepster zagen we al vaker bij onze keeperskampen. Het werd inmiddels tijd om serieus te gaan werken aan haar ontwikkeling. We zien haar inmiddels iedere week. De energie die ze meebrengt is echt fantastisch. Wat een power heeft Lyanne. Ze lacht en traint hard, en die combinatie zorgt voor ontwikkeling.

Lyanne Verschuur (VEV67)

Op zondag 12 februari gingen twee dames met de beker aan de haal. Bij de eerste groepen was het de bij Scheemda keepende Maireen Nap die de beker mee naar huis kon nemen. Maireen laat er geen gras over groeien. Ze is bij ons om beter te worden. Niet meer en niet minder. En dat doet ze met verve. De gretigheid straalt dan ook van haar af. En dat slaat over op de andere keepers waar ze mee traint. Zo help je elkaar ook naar een hoger niveau. Deze in 2011 geboren keepster is erg leergierig. Dat is voor ons heel erg fijn.

Maireen Nap (Scheemda)

De laatste beker van het trainingsweekend ging naar de in 2009 geboren Rafaela Erenstein. Nadat ze eerder bij Loppersum speelde werd het ook in de wedstrijden tijd voor een hoger niveau. Daarom speelt ze nu bij Bedum. Dat ze haar pink brak maakt haar niets uit. Ze was lang uit de roulatie, zelfs een pin was ingezet om alles weer te helen. Maar dan komt alles goed. Ze kon niet wachten om weer te mogen trainen. Wat een drive! Echt tof dat ze weer mag keepen. En hoe!

De volgende trainingen:

  • dinsdag 14 februari (Assen)
  • vrijdag 17 feruari
  • zondag 19 februari
Rafaela Erenstein (Bedum)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.