Keepers uit Groningen, Drenthe en Friesland weten de weg naar Keeping the Zero te vinden voor de keeperstrainingen

Iedere week staan we met 150 keepers op het veld die graag beter willen worden. Zo trainen we iedere vrijdag en zondag in Groningen. Op dinsdag trainen we in Assen. De keepers weten dat beter worden met een duidelijk plan echt haalbaar is. Met onze keepersopleiding staat Keeping the Zero dan ook als een huis met een stevig fundament.

Iedere week maken de keepers stappen in hun ontwikkeling. Thijmen Nieborg, geboren in 2010, zien we al jaren iedere zondag. De bij HS 88 keepende Thijmen doet er dan ook echt alles aan om beter te worden. Hij slaat geen training over. Naar de zondag ziet hij altijd uit. Met een grote lach op zijn gezicht verschijnt hij op het veld. Zijn keepershandelingen worden steeds beter. Met Thijmen gaat het ook steeds beter als slot op de deur. Al zijn dingen nog wat lastig, samen zorgen we ervoor dat alles steeds beter gaat. De drive die Thijmen bezit is wat een keeper ook echt nodig heeft als je beter wil worden.

Thijmen Nieborg

De volgende bekerwinnaar is de bij DZOH uit Emmen spelende Armin Rolfes (2008). Deze knaap laat ook echte gedrevenheid zien. Zijn persoonlijkheid in de goal wordt ook steeds groter. met verve en bravoure verdedigt hij zijn doel en deelgebied. Dat plezier en ontwikkeling samen gaan is ook helder. Praten in het veld is enorm belangrijk. Dat je je daarvan bewust bent is een pre. Armin beseft dat leiderschap nodig is als hij de volgende stappen wil gaan maken. Daar gaan we samen hard mee aan de slag.

Armin Rolfes

Dit is er ook eentje hoor. Nog niet zolang bij Keeping the Zero, maar uit het juiste hout is hij zeker gesneden. Strijdend als Neuer, met het lef van Donnarumma staat deze kleine man in de goal. Jayden Drenth is zijn naam . Deze in 2013 geboren knaap speelt bij GVAV Rapiditas in Groningen. Hij is trots op zichzelf, de ontwikkeling die hij in korte tijd doormaakt. En wij zijn trots op hem. Trots dat hij laat zien dat hij goed kan opletten en beseft dat alles sneller moet. En dat ook nog eens goed laat zien.

Jayden Drenth

De in 2002 geboren Joery Wijkstra was er ook bij toen we in 2014 zijn gestart met onze keepersopleiding. Hij is even weggeweest maar hij is terug. EN HOE. Boomlang geworden, zelfs over de twee meter. We zien dat hij beseft dat hij stappen moet maken om zijn gewenste niveau aan te kunnen tikken. En dat doet hij vol overgave. En dat gaat zoals het bij iedere keeper gaat. Fouten maken en daarvan leren. En zo doet Joery, die bij GRC speelt, iedere week zijn uiterste best om beter te worden. Mooi om hem weer tussen de andere talenten op het veld te zien.

Joery Wijkstra

De in 2011 geboren Dylan Hulshof pakte ook een beker. Deze knaap kan er ook wat van. Hij speelt bij Wildervank. Dat doet hij goed. De trainingen volgt hij altijd trouw, overslaan is er eigenlijk niet bij. Inzet, passie en ontwikkeling gaat altijd in hand. Bij Dylan is het altijd lachen op de training. Aan het einde van het seizoen werd zelfs door de club geïnformeerd of we daar de trainingen konden verzorgen. Een mooi compliment voor ons dat we het goed doen en dat onze manier van opleiden erg prettig is.

Dylan Hulshof

De bij Pekela 2000 spelende Lisa Luth pakte de laatste beker. Lisa is geboren in 2009. We zien haar al een paar maanden iedere week op het veld. Ze wil echt heel graag beter worden. En dat gaat ook gebeuren. Al zijn de stapjes nu nog klein, ze gaan groter en groter worden. De drive die ze heeft is bepalend voor haar ontwikkeling. Het is voor ons mooi om te zien dat alle keepers vanuit zichzelf de motivatie hebben om beter te worden. Dat geldt ook voor Lisa.

Lisa Luth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.