Keepers met vakantie, aftrap na de vakantie met Keeperskamp vanaf 22 augustus.

De laatste trainingen van de eerste deel van de voorbereiding van seizoen 2022-2023 zit er dan nu ook echt op. Het seizoen werd gestart op 1 juni j.l. De KICK OFF na de zomerbreak is met het 5 daagse Keeperskamp. Het Keeperskamp is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus. De wekelijkse trainingen worden in dezelfde week hervat. Op vrijdag 26 en zondag 28 augustus.

Klik op deze link voor het keeperskamp

Maurits Scheffers, spelend bij vv Hoogezand nam de beker mee naar huis. De hele zomer zal de beker in huize Scheffers zijn te bewonderen. Dit in 2012 geboren talent zien we al 2 jaar. De toen nog 8 jarige Maurits is in de tussentijd enorm gegroeid als keeper en als mens. Zo leiden we de keepers op, en geven we ze bagage waar ze de rest van hun leven iets aan hebben.

Maurits Scheffers

De tweede beker die werd vergeven ging met de in 2009 geboren Raffael Verwer mee naar huis. Deze bij vv Oosterparkers keepende Raffael zien we ook al twee jaar iedere vrijdag op het veld. Raffael is opgenomen in de tweede trainingsgroep sinds 1 juni. Zo passen we continue de leeromgeving van alle keepers aan.

Raffael Verwer

De derde beker van het laatste trainingsweekend ging naar de in 2010 geboren Dean Bos. Hij speelt bij DVC uit Appingedam. Dean zien we inmiddels al drie jaar iedere week op het veld. Het is mooi als zijn omgeving ook ziet dat hij hard werkt en dus beter wordt. Er is niets mooier dan complimenten ontvangen als keeper. Helemaal als je een mooie redding hebt gemaakt.

Dean Bos

De vierde beker ging in het trainingsweekend naar de bij Be Quick 1887 keepende Florian van der Haar. Dit in 2010 geboren keeperstalent zien we ook al twee jaar iedere zondag op het veld. Na het keeperskamp in 2020 was er geen twijfel. Zo wilden ze iedere week wel trainen. Samen met zijn vriend Daan van Osnabrugge zien we zie iedere week.

De keepers gaan met vakantie. Even rusten en opladen voor de start na de zomerbreak. De voorbereidingen voor het keeperskamp zijn alweer in volle vaart. De start van de trainingen is weer op vrijdag 26 en zondag 28 augustus!

Florian van der Haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.