Keepers vanuit wijde omtrek naar de keepersopleiding in Groningen

Sinds 2014 leiden we al keepers op in Groningen. Dat doen we op het complex van FC Groningen. Op topsportcomplex Corpus den Hoorn weten de keepers en de ouders ons dan ook goed te vinden. De thuishaven van Keeping the Zero, de keepersopleiding voor alle keepers die beter willen worden. Vandaag trainde zelfs een keeper van FC Den Bosch mee. Dit geldt inmiddels voor keepers van alle leeftijden. We starten na de zomer nl met het aanbieden van trainingen een senioren keepers op locatie bij de clubs.

De eerste beker van de zondag werd gewonnen door de in 2013 geboren Oscar Lipsic. Hij speelt zijn wedstrijden bij GRC Groningen. Oscar heeft eigenlijk een makkie. Hij woont om de hoek en komt met de fiets. Een groot contrast met veel andere keepers die iedere week naar Groningen komen. Sommigen moeten wel een uur rijden. Het plezier en het leereffect is er niet minder om. De keepers doen altijd wat er gevraagd wordt. We zijn serieus als trainers maar we maken ook lol. Een mooie combinatie omdat je als keeper af en toe een schop onder je kont nodig hebt, en het andere moment zijn we weer gezellig met elkaar. Gewoon omdat we het beste uit iedereen willen halen. Oscar is enorm leergierig. Hij is enthousiast, en wordt steeds enthousiaster om de oefenvormen goed uit te voeren. Dat gaat steeds beter, en dat zien we graag. Dee ontwikkeling is waar we het voor doen.

Oscar Lipsic

Bij de tweede trainingsgroepen ging de beker mee met Gwen Seubring. Zij speelt bij Leo Loon. Via via kwam ze bij ons in 2021. En man, wat we zien is geweldig. Gwen, geboren in 2007, wil beter worden vanuit haar tenen. Wat een passie legt ze op het veld. Nadat we hard aan het werk zijn gegaan zie je na verloop van tijd progressie. Dat gaat stap voor stap. Maar opgeteld is het een grote stap. Ze pakt ballen die ze eerst niet eens zag. We zijn dan ook enorm trots op haar en haar ontwikkeling.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 8 april
  • Zondag 10 april
Gwen Seubring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.