Keepers trainen er op los op Sportpark Corpus den Hoorn

De lente hangt in de lucht. Dat is overigens aan de keepers niet te merken. Die trainen altijd vlijmscherp. Dat het wat langer licht is vinden we wel lekker. De zon die nog wat straaltjes afgeeft die het altijd goed, ook voor de ouders langs de lijn. Zaterdag 26 maart gaat de zomertijd al weer in. Dat betekent voor de 2e groepen die op vrijdag trainen dat het ook weer licht is tijdens de trainingen.

De keepers trainen er op los. Iedere week zien we ze weer op het veld op de vrijdag of de zondag. Dat geldt ook voor de in 2011 geboren Mare Bentum (vv Annen). Deze meid straalt plezier uit. Nadat ze vorig jaar bij FC Groningen had getraind was het tijd voor het echte werk en wilde ze zich ontwikkelen. En dus zien we haar iedere week sinds april 2021. En ja, dan ontstaat er iets moois samen. En dan te weten dat ze nog maar van 2011 is. Ze is al groot en sterk en erg goed in staat snelheid te creëren uit het niets en dan ook nog eens goed te staan. Ze heeft sinds haar komst een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Samen zijn we er trots op.

Mare Bentum

Bij de tweede trainingsgroepen was het de in 2008 geboren Leonie Terpstra (Grootegast) die de beker mee naar huis kon nemen. Inmiddels zien we haar al 4 jaar iedere zondag op het veld in Groningen op sportpark Corpus den Hoorn. En dat gaat met verve. Ze past zich aan en trekt zich op aan het nivo. En we zien haar genieten. In alle rust werken we samen aan het proces van beter worden. En als ze dan merkt dat ze ineens die bal pakt die ze eerst niet kon pakken, dan gelooft ze in zichzelf. Want zo werkt het. Geloof in jezelf. Dan straal je het uit en pak je meer ballen. Goed en hard trainen is vereiste. We zijn enorm trots op Leonie!

Leonie Terpstra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.