Aaron Wanki gescout door FC Emmen jeugdopleiding

Als keeper wil je maar 1 ding. Beter worden. En als het kan de beste worden. Gewoon omdat je geniet van het keepen. Geniet van het maken van cruciale reddingen en vooral geniet van het redden van punten voor je team. Het gevoel dat je dan krijgt als keeper is euforisch.

Zo is het ook met de in 2007 geboren Aaron Wanki. Deze knaap kan er wat van hoor, Inmiddels zien we hem al bijna 6 jaar iedere week op het veld bij onze keepersopleiding in Groningen. Want dat is wat we doen, keepers beter maken. Keepers ontwikkelen tot betere keepers.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat de bij HFC’15 keepende Aaron gescout is door FC Emmen. Daar spelen inmiddels ook Kevin Norder, Marijn Klomp en Jarno Kleine. Ook trainer Max Wolfs speelt bij FC Emmen (onder 21).

Aaron mag laten zien wat hij kan en wat zijn potentie is tijdens een 3-tal trainingen in februari bij de club uit de keukenkampioen divisie. Zo wil hij natuurlijk graag een plekje onder de lat bemachtigen in de jeugdopleiding op de Oude Meerdijk in Emmen.

We wensen Aaron vooral heel erg veel plezier.

De keepersopleiding in Groningen met 130 keepers start weer op vrijdag 4 en zondag 6 februari 2022!

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Aarin Wanki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.