De ontwikkeling van de keepers in Groningen gaat maar door

Iedere week staan we met een grote lach op het veld samen. Simpelweg omdat we plezier hebben in wat we doen. De coaches omdat ze keepers opleiden, de keepers omdat ze beter willen worden als keeper. Daarbij ontwikkelen ze zich ook als mens. Je hangt er altijd maar wat bij als keeper op je club. Bij ons is dat compleet andersom. We zijn een team. Iedere keeper is gelijk. De ene nog wat beter dan de andere, maar als je je blijft inzetten word je beter en beter. De ontwikkeling van onze keeperstalenten gaat dan ook maar door en door. Omdat we niet opgeven maar doorgaan waar andere stoppen.

Op vrijdag 25 juni vlogen de vonken er weer vanaf. De keepers deden zoals altijd weer hun uiterste best. Het was de in 2012 geboren Maurits Scheffers die de beker mee naar huis kon nemen. Maurits speelt bij vv Hoogezand. We zien hem al bijna een jaar iedere vrijdag. Het is een prachtig ventje. We dollen altijd wat samen, maar als het serieus moet dan moet het ook serieus. En dan doet hij ook z’n uiterste best. Zo doet hij er alles aan om doelpunten te voorkomen. We geven hem tips, soms direct en soms met een omweg. En hij pakt het op. En dat is wat we graag zien.

Maurits Scheffers

Bij de tweede trainingsgroepen was het ook weer genieten op het veld. De keepers deden er alles aan om nog beter te worden. De beker ging naar de bij St. Annaparochie keepende Sianna Kuiken. Deze meid heeft er alles voor over om beter te worden. Ze reist iedere week 75 kilometer naar Groningen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Dat ze wat in haar mars heeft is wel helder. Ze zit bij de KNVB selectie onder 14 jaar bij de meiden. Mooi is het dan ook dat ze zich iedere week volop inzet en iedere keer weer een beetje beter wordt. We zien haar iedere vrijdag sinds 2019. En haar ontwikkeling gaat maar door en door.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 2 juli en zondag 4 juli a.s. Oh, en natuurlijk trainen we ook op zondag 27 juni. En, niet te vergeten, onze toffe keepersdag op zaterdag 3 juli. We zijn liefhebbers, dat blijkt wel weer.

Sianna Kuiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.