Ilse van Rheenen en Lois Wieringa Nederlands team Onder 16

Man! Die keepers ook altijd. Altijd maar de ZERO willen houden. Chagrijnig als het niet lukt. Constant beter willen worden is dan ook wat de keepers doen. Zo is het ook met de in 2005 geboren Ilse van Rheenen en Lois Wieringa.

Ilse speelt nu nog bij de Weide. Volgend seizoen speelt ze bij SC Heerenveen. Lois speelt nu nog bij Harkemase Boys. Volgend seizoen speelt ze bij ADO Den Haag. Beide meiden hebben zich de afgelopen jaren echt enorm ontwikkeld. De stap naar deze betaald voetbalclubs is dan ook een mooie beloning.

Maar er is meer. De KNVB heeft beide meiden uitgenodigd om deel te nemen aan twee selectie dagen voor het Nederlands team Onder 16. Dit is op 2 en 7 juni as. Er is nl een toernooi (Nordic Tournement) in Denemarken van 3 t/m 13 juli a.s. Het Oranje Leeuwinnen Onder 16 team wordt tijdens deze selectiedagen vastgesteld.

We wensen beide meiden enorm veel plezier.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 28 mei en zondag 30 mei a.s.

Ilse van Rheenen
Lois Wieringa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.