Vasco Hilverda en Kevin Norder : FC Emmen

Je zult maar keeper zijn. De verantwoordelijkheid van een keeper dragen. Ballen op je af zien komen die je moet pakken. Spelers op je af zien komen die je moet zien af te stoppen. Hoge ballen door de bocht zien gaan waar je als een straaljager op af moet ten kosten van iedereen. Je verdediging coachen en de longen uit je lijf schreeuwen. Leider zijn in het veld. Belangrijker nog is leiderschap tonen.

Het is toch prachtig als je keeper wilt zijn. De belangrijkste positie in het team willen bezetten is wat we doen. De keepers opleiden op alle mogelijke facetten. En dat doen we met passie en plezier. De keepers zijn dan ook met een duidelijke missie iedere week samen met ons op het veld. Ontwikkelen en beter worden. Dan ontstaat er vanzelf iets moois.

Dat geldt ook voor Vasco Hilverda (Be Quick 1887, 2006) en Kevin Norder (Wildervank, 2007). Deze jongens hebben zich enorm ontwikkeld en dat is mooi om daaraan mee te kunnen helpen. De ontwikkeling van beide jongens is zo goed dat ze op stage gaan bij FC Emmen om zo in aanmerking te kunnen komen voor een plek in de jeugdopleiding van FC EMMEN.

We wensen Vasco en Kevin vooral heel erg veel plezier.

Kevin Norder
Vasco Hilverda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.