Florian van der Haar naar SC Cambuur

Als keeper doe je altijd je stinkende best om de ZERO te houden. Zo simpel is het. Geen enkel doelpunt willen de keepers toestaan. Wekelijks ontwikkelen we keepers op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Met passie en plezier. De keepers stralen dan ook als ze weer samen op het veld staan met hun vrienden. Want zo gaat het. Keepers zoeken elkaar op. Omdat ze elkaar begrijpen en omdat ze leiders zijn.

Zo is het ook met de in 2010 geboren Florian van der Haar. We zagen hem twee keer op een keepersdag in 2019. Toen wist hij nog niet of hij keeper wilde worden. Tijdens ons keeperskamp van deze zomer dook hij weer op. Wat zagen we een plezier in zijn ogen in de laatste week van de zomervakantie. Samen met zijn keepende vriend Daan van Osnabrugge kwam hij iedere dag trouw om beter te kunnen worden. Na die week wist hij wel wat hij wilde. Iedere week trainen om beter te worden volgens een duidelijk plan. En man, wat gaat deze knaap hard. Iedere vrijdag maakt hij weer nieuwe stappen vooruit.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij naar de voetbalschool van SC Cambuur mag. En dat is pas een compliment. Ook iets om trots op te zijn. Zo maakt hij kans om volgend seizoen in de Onder 12 in te stromen.

We wensen Florian vooral heel erg veel plezier.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 5 en zondag 7 februari a.s.

Florian van der Haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.