Fiene Nieuwendijk op stage bij SC Heerenveen

Keepers. Wat zijn het ook prachtige mensen. Niet voor niets worden ze keeper. Gewoon omdat ze dingen goed willen regelen, de regie willen houden. Keepers coachen en sturen hun team van achteruit. Organiseren zit ze dan ook in het bloed. Wederom klopt SC Heerenveen aan de deur voor een van de talenten.

De in 2006 geboren Fiene Nieuwendijk (Bedum) is ook zo’n type. Altijd aanwezig op de vrijdag om weer een stap te maken in haar ontwikkeling. Net als Lois Wieringa is ook Fiene door SC Heerenveen uitgenodigd voor 3 stage trainingen. Zo maakt ze vervroegd kans om in te stromen in het Onder 16 team van komend seizoen. Extra knap, omdat ze eigenlijk nog een jaar te vroeg geboren is.

Momenteel kampt ze nog met een blessure. Zodra dat is hersteld kan ze zich melden bij SC Heerenveen.

We wensen ook Fiene vooral heel erg veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.