Sven van den Berg opgeroepen voor Nederlands elftal Onder 14!

Keepers! Wat kun je daar toch mooie verhalen over vertellen. Reddingen maken is waar ze trots op zijn.

Trots zijn we ook op doelman Sven van den Berg (geboren 2006). Sinds 2016 zagen we hem iedere vrijdag op onze trainingen. Samen hebben we keihard gewerkt aan zijn droom. Beter worden. Steeds maar beter. Dat proces volgden we week in week uit. Zijn potentie werd ook door FC Emmen herkent. In de zomer van 2019 maakte Sven na 3 jaar hard werken dan ook de overstap naar FC Emmen. De in Groningen woonachtige Sven speelt in het Onder 14 team van de Drentse profclub.

Inmiddels heeft “Zeist” hem ook op de radar gekregen en is hij opgeroepen voor een stagedag op 4 februari a.s. met het Nederlands elftal onder 14 bij de KNVB in Zeist. Daar mag hij zich meten met de beste keepers van Nederland.

We wensen Sven vooral heel erg veel plezier.

Sven van den Berg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.