Toffe keepersdag!

Vrijdag 25 oktober hadden we weer een keepersdag in de herfstvakantie. En wat was het weer tof! Met trainers Max Wolfs (FC Twente Onder 19), Peter van der Sluis, Justine van der Werf (ex Heerenveen vrouwen),  en Andre Wolfs was het weer genieten op het veld voor de vele keepers. Ook werden we nog eens extra ondersteund door de 11 jarige Casper Roelfsema (FC Groningen Onder 12) die sinds zijn 7e jaar bij ons de trainingen heeft gevolgd en in de zomer de overstap naar de trots van het Noorden heeft gemaakt.

De oefenvormen zorgden dan ook voor veel vreugde en plezier zodat de keepers ook nog iets konden leren tijdens deze dag.

De bolletjes tijdens de lunch waren weer supergoed verzorgd door warme bakker Rob van Dijk uit Groningen. Natuurlijk bedanken we GRC Groningen voor de gastvrijheid. En niet te vergeten de ouders die hun talenten naar Corpus den Hoorn in Groningen hebben gebracht. Oh ja, en de keepers natuurlijk zelf. Het was weer tof om met jullie te mogen trainen.

De volgende keepersdag is in de voorjaarsvakantie. Meedoen met de volgende keepersdag?

De planning voor de komende week:

  • Zondagochtend 27 oktober : Trainingen
  • Zondagmiddag 27 oktober: Keeperstalentendag
  • Vrijdag 1 november : Trainingen
  • Zondag 3 november : Trainingen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.