Keepers genieten tijdens de trainingen

Vrijdag 16 augustus waren de eerste vrijdag trainingen na de zomerbreak. De keepers die op zondag trainen kwamen 18 augustus voor het eerst in actie. Vandaag, 23 augustus, stond alweer de tweede training op het programma voor de vrijdag groepen. Je ziet de keepers dan ook genieten dat ze weer mogen trainen.

Deze week was ook nog de hele week het Keeperskamp. Ook tijdens het Keeperskamp hebben we de hele week genoten van enorm veel passie, plezier en inzet.

Bij de jongste keepers ging David Gjaltema, keeper bij VEV67 uit Leek, er met de beker vandoor naar huis. David zagen we voor het eerst in februari van dit jaar tijdens een proeftraining. Daarna was het voor David wel helder, dit was voor hem de plek waar hij zich wilde ontwikkelen tot een betere keeper. Via keepers van zijn club VEV67 had hij van ons gehoord, en dus wilde hij zelf wel eens ervaren hoe die trainingen nou precies gaan.  We zijn een aantal maanden verder, David heeft zijn plek helemaal gevonden. De in 2007 geboren David maakt dan ook steeds betere keuzes waardoor de kans op een tegendoelpunt zo klein mogelijk wordt. dat is wat we natuurlijk graag zien. Als je beter wilt worden komt dat vanuit jezelf, dat is bij hem dan ook duidelijk het geval.

David Gjaltema

Bij de tweede keepersgroepen van vrijdag 23 augustus was het de bij vv Leo uit Loon keepende Marijn Assen die de beker mee naar Drenthe kon nemen. De in 2005 geboren Marijn, zagen we voor het eerst tijdens een keepersdag in juli 2018. Een van de keepers van de club kent hij goed en die trainde ook al bij ons. Inmiddels is Marijn niet meer van het veld weg te slaan tussen de andere talentvolle keepers. Hij doet dan ook net dat beetje extra waardoor zijn vertrouwen groeit, en hij de keepershandelingen steeds beter one knie krijgt. Sinds augustus 2018 zien we hem dus iedere week op de vrijdag trainingen. Goed gemutst en met een enorme passie volgt hij dan ook zijn trainingen. Het is voor de trainers überhaupt heerlijk om met zoveel talenten te trainen, beter worden doen we dan ook samen.

De volgende trainingen zijn op zondag 25 augustus en vrijdag 30 augustus a.s.

Marijn Assen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.