Samuel Tarmelit verlengt zijn verblijf bij SC Cambuur

Keepers kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Het zijn trainingsbeesten en ze doen er alles aan om beter te worden. Een training missen is eigenlijk dan ook geen optie. Dat geldt ook voor de in 2010 geboren Samuel Tarmelit.

Samuel traint sinds oktober van 2018 bij de voetbalschool van SC Cambuur in Leeuwarden. Dat doet hij op de vrijdag. Daarnaast traint hij natuurlijk met de keepers van Keeping the Zero op de zondagochtend. Onlangs had Samuel een evaluatie bij SC Cambuur, de ontwikkeling van Samuel gaat zo goed dat hij in ieder geval tot december van dit jaar bij SC Cambuur mag blijven. Een mooie prestatie voor deze jonge keeper. Samuel speelt zijn wedstrijden bij VEV67 uit Leek.

De technische staf wenst Samuel vooral heel erg veel plezier.

Samuel Tarmelit

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.