Marijn Klomp (FC Assen) op stage bij FC Emmen

Keepers zijn bevlogen mensen. Ze willen altijd trainen om beter te worden. Het is dan ook mooi dat de keepers op de trainingen van Keeping the Zero zich kunnen meten met keepers van andere clubs. Soms trainen ze met oudere keepers, soms met jongere en soms van dezelfde leeftijd. Altijd afhankelijk van de prikkels die ze op dat moment nodig hebben om beter te kunnen worden.

Zo is het ook met de in 2009 geboren Marijn Klomp. Marijn kwam voor het eerst bij ons in april van dit jaar. Hij vind keepen nl. erg leuk en wilde graag beter worden. Na een proeftraining wist Marijn het wel, hij wilde zich graag wekelijks meten met de andere keepers en het beste uit zichzelf halen. Sindsdien zien we hem iedere week in Groningen tussen de andere keepers talenten. De bij FC Assen keepende Marijn besloot in juni besloot zelfs dat hij zowel op de vrijdag als de zondag training aan zijn ontwikkeling wilde werken en dus zien we de goedlachse maar hardwerkende Marijn twee keer in de week.

Marijn deed mee met de FC Emmen talentendagen en haalde ook nog eens de finale dag. Dat is al een hele mooie prestatie. FC Emmen was echter zo onder de indruk van zijn kwaliteit en potentie dat Marijn op stage mag bij de Drentse eredivisionist FC Emmen.

De technische staf wenst Marijn vooral heel veel plezier.

Marijn Klomp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.