Keepers werken hard aan hun proces

Vrijdag 18 mei trainden de keepers natuurlijk weer. Volgende week zijn de laatste trainingen van dit seizoen. De keepers willen natuurlijk niets liever dan trainen zodat ze beter kunnen worden. We gaan dus vrolijk verder en starten het seizoen 2018-2019 en trainen door tot half juli alvorens we van een korte zomervakantie gaan genieten.

Bij de keepers van de groepen 1 ging Axel de Vries er met de wisselbokaal vandoor. De talentvolle Axel zag in in 2006 het levenslicht en verdedigd het doel van HS’88 uit Hoogezand. Axel zagen we voor het eerst in augustus 2016, alweer bijna twee jaar geleden. Wat gaat de tijd toch snel. Dat geldt ook voor zijn ontwikkeling, want Axel heeft sindsdien enorme stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. Week in week uit werkt Axel dan ook aan zijn proces van beter worden. Dat proces gaat altijd door. Altijd geconcentreerd snuift hij alle informatie op om zo weer stappen te kunnen maken.

Bij de keepers van de groepen 2 ging Kevin van Dam (geboren in 2001) er met de beker vandoor. Kevin speelt zijn wedstrijden voor Poolster. Je bent keeper voor het leven zoals Gaby Hemsens (op de foto links van Kevin) onlangs zei in een interview in de krant. Soms zit het ook nog in de familie. Want de vader van Kevin (Jacob van Dam), was ook een verdienstelijk keeper. Kevin neemt het stokje gretig over, die in oktober 2016 lid werd van het keeperstalenten team. Rustig maar gretig werkt Kevin aan zijn eigen proces. Vertrouwen is daarbij het toverwoord. Als je in jezelf gelooft gaan anderen dat ook doen en ga je beter en beter keepen. Het proces die Kevin doormaakt is dan ook een mooi proces om onderdeel van uit te mogen maken. Het zijn stappen die de keepers nooit meer vergeten. En ook dat is iets waar we trots op zijn.

Volgende week mogen drie keepers de bekers houden aan het einde van het seizoen.

Kevin van Dam
Axel de Vries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.