Rowan Boerema laat zien waar het om draait

Tijdens de zondagtraining van 13 mei j.l. kwamen de keepers natuurlijk weer graag trainen. Het was moederdag, dus de moeders werden vroeg in de ochtend natuurlijk eens goed in de watten gelegd.

Rowan Boerema, keeper bij HFC15 uit Groningen (Hoogkerk), laat een enorme leergierigheid zien zodra hij op het veld staat. De absolute wil om beter te willen worden straalt er aan alle kanten vanaf. De in 2006 geboren Rowan luistert niet alleen goed naar de tips die hij meekrijgt van de trainers, hij kijkt ook nog eens goed naar de andere keepers om daar ook iets van op te kunnen steken. De keepers stimuleren elkaar om het maximale uit zichzelf te halen, en dat is mooi om te zien. Rowan laat zien waar het in het keepen om draait als je beter wilt worden. Opletten, scherp en geconcentreerd trainend, vragen stellen fouten maken en vervolgens lukken de dingen als je blijft oefenen. De beker ging met Rowan mee onder de arm naar huis.

Rowan Boerema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.