Alex van der Bel van HSC uit Sappemeer in de schijnwerpers

Het is alweer mei en het einde van het seizoen komt alweer snel op ons af. Op vrijdag 25 mei en zondag 27 mei zijn de laatste trainingen van dit seizoen. Natuurlijk trainen we gewoon door met de keepers. Op vrijdag 8 juni en zondag 10 juni starten we het nieuwe seizoen 2018-2019.

Tijdens de training van vrijdag 11 mei was het de in 2008 geboren Alex van der Bel die de wisselbokaal van de trainers in ontvangst kon nemen. Alex zagen we voor het eerst in september 2016, al bijna weer twee jaar geleden. Stap voor stap laat Alex zien waarvoor hij traint. Een tijdje last gehad van wat blessures, probeerde hij toch iedere keer voluit te trainen. Opgeven doen keepers natuurlijk niet. Alex speelt zijn wedstrijden voor HSC uit Sappemeer. De beker gaat dan ook terecht mee met Alex naar Sappemeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.