Keepers willen zich altijd ontwikkelen

De vakantie mag dan wel zijn begonnen, de keepers wilden natuurlijk gewoon trainen voor zover er geen vakantie uitstapjes met de familie op de agenda stond tenminste. Tijdens de zondagtraining ging de wisselbokaal naar de bij Potetos uit Groningen keepende Dorian Panahpouri. Nog niet zo heel erg lang is Dorian onderdeel van het keeperstalenten team.

Hij wilde graag beter worden, en werd getipt door een vriendin. En dus volgde zijn aanmelding in rap tempo. De 12 jarige Dorian moest natuurlijk even wennen aan onze manier van trainen. Het is tenslotte keihard werken. Een betere keeper word je niet zomaar. Maar Dorian heeft iets in zich wat echt heel erg mooi is. Hij traint serieus, en dat is niet meer dan logisch.  Hij kijkt en luistert vooral heel erg goed. En daarna past hij ook nog eens toe wat hij heeft gezien en gehoord. Dat is wat we graag zien. Opletten, luisteren, gretig zijn en dan ook nog eens toepassen wat je hebt gehoord of gezien. Dat het dan niet in een keer lukt vinden we niet zo belangrijk. Het gaat bij keepers altijd om het proces van beter willen worden. En dat wordt je niet door alleen maar op de training te verschijnen en de oefenvormen te doen. Je vraagt je natuurlijk af waarom  je iets doet en wat je er van leert. Dat is hoe we het graag zien bij de keepers.

As donderdag is de keepersdag op Corpus den Hoorn in Groningen.

 

Dorian Panahpouhri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.