Bij keepers gaat hem om de kleinste details

Als je een betere keeper wilt worden dan train je hard en vaak, let je goed op, ben je kritisch op jezelf en stel je vragen. Als je stapjes wilt blijven maken zuig je de informatie op, het gaat om de kleinste details als je jezelf continue wilt blijven verbeteren.

Ondanks de start van de vakantie waren er toch nog weer veel keepers die op het veld stonden omdat ze de training niet wilden missen. Bij de training van vrijdag 23 februari was het bij de keepers van groep 1 Chunfei Sijbolts die zich de komende week trotse eigenaar van de wisselbokaal mag noemen. Je werkt samen naar een hoger niveau, En dat niveau tikt Chunfei steeds meer aan en verlegt daardoor automatisch zijn kunnen. De 10 jarige Chunfei vindt keepen dan ook echt het leukste wat er is. En dat zien we dan ook terug op het veld. Chunfei keept zijn wedstrijden voor Lycurgus in Groningen.

Bij de keepers van groep 2 was het wederom Sven van den Berg die de bokaal mee naar huis nam. Sven, geboren in 2006, laat er geen gras over groeien. Met de instelling als een prof laat Sven, spelend voor HFC’15, een groeicurve zien in zijn prestaties op het veld waar we ook wel trots op zijn. Gedreven als hij is maakt hij wekelijks zijn huiswerk, en juist dat onderdeel zorgt ervoor dat je stappen kunt blijven maken. Zelfreflectie is essentieel om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Je zit tenslotte aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Sven pakte de beker voor de tweede keer dit seizoen nadat hij hem in oktober ook al had bemachtigd.

De volgende training is zondag 25 februari.

Sven van den Berg
Chunfei Sijbolts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.