Keepers 5-daagse deze zomer wederom in Groningen

Afgelopen zomer organiseerde Keeping the Zero in de laatste week van de zomervakantie voor de eerste keer een heus keeperskamp. Van maandag tot en met vrijdag was de keepers 5-daagse dan ook een groot succes voor keepers van 7 tot 18 jaar op Sportpark de Esserberg. Komende zomer wordt de keepers 5-daagse wederom georganiseerd zodat de keepers zich goed kunnen voorbereiden op de start van het seizoen.
Het concept is onveranderd, samen met Voetbalkamp Groningen  gaan we veel plezier beleven en veel verschillende keepershandelingen oefenen en leren. Iedere ochtend en middag wordt er getraind als een echte profkeeper. Tussen de middag lunch je gezond, tussendoor drink je natuurlijk ook genoeg.
Wanneer is de keepers 5-daagse?
  • Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus.

Voor info en aanmelden, klik hier en ga naar onze website van Keeperskamp Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.