Keepers zijn bevlogen tijdens Keepertraining

Als keeper doe je altijd je best omdat je beter wilt worden. Geen training gaat voorbij zonder dat je vooraf je doel stelt wat je uit de training wilt halen. Keepers zijn dan ook niet voor niets bevlogen trainingsbeesten. Want ze trainen meer dan voetballers dat normaal gesproken doen. Vrijdag 8 december was het bovendien erg koud door de sneeuwvlokken en de lage temperaturen. Toch mocht dat de pret niet drukken en trainden de keepers bevlogen als altijd.

Bij groep 1 van 16.30 uur was het Sten Bos (Velocitas) die de beker mee de winterstop inneemt. De in 2005 geboren Sten is sinds april 2015 wekelijks op Corpus te vinden. Natuurlijk om beter te worden, maar ook om zijn maatjes weer te zien. Want er ontstaan ook vriendschappen en dat is mooi om te zien. Het gaat er om dat je stappen zet en graag wilt. Hoe snel die stappen gaan bepaal je uiteindelijk zelf, Sten maakt stappen in het tempo dat bij hem past. En dat is waar we samen voor trainen. Plezier maken en van daaruit beter worden.

Bij groep 2 van 18.00 uur was het Nick Potze (Nieuw Buinen) die de wisselbeker de komende weken thuis heeft. We hebben tenslotte de laatste training van 2017 achter de rug. Nick, geboren in 2005, kwam in februari van dit jaar voor het eerst eens meedoen met een training. Dat beviel hem zo goed dat hij niet is weg te slaan in de groep keeperstalenten. Nick is het type “doen”. Gewoon doen wat mijn taak als keeper is. Voorkomen van tegendoelpunten. Een prachtige en plezierige vent om mee te werken en altijd in voor een dolletje. En man wat was het koud, vooral tijdens de training van groep 2. De sneeuw kwam met enorme hoeveelheden uit de lucht. Toch was het plezier weer enorm.

As zondag de laatste training van de keepers in 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.