Keepertrainingen zijn niet vrijblijvend

De keepers spelen iedere week hun wedstrijden. Op het shirt prijkt natuurlijk nummer 1. Want de  keeper is de belangrijkste speler van het team. Wekelijks trainen de keepers natuurlijk ook. Tijdens de trainingen met de keepers wordt veel van ze geeist. Ruimte voor vrijblijvendheid is er niet, want de keepers willen beter worden. Dat is waarom we trainen. Dat proces is een mooi proces voor de coaches en ouders om mee te mogen maken.

Tijdens de zondagtraining van vandaag was het weer genieten om met de keepers te mogen trainen. Dat niet altijd alles direct lukt is prima. Als we maar door hebben wat we aan het doen zijn en waarom we het doen. De in 2007 geboren Aaron Wanki pakte vandaag vol overtuiging nagenoeg iedere bal. Daarnaast pakte hij ook nog eens de wisselbokaal. De bokaal voor talentontwikkeling en talentstimulering. Aan het eind van het seizoen mogen drie keepers de beker houden, want er zijn op vrijdag 2 bekers en op zondag 1 beker. De beker kun je oa winnen als je je huiswerk hebt gemaakt. Dat laatste doet Aaron trouw. Wekelijks maakt hij zijn eigen analyse. 

Aaron kwam voor het eerst in mei 2016 met ons meetrainen, inmiddels hebben we de goedlachse Aaron zien veranderen van een rustige afwachtende keeper naar een gretige keeper die maar 1 ding wil. Supergoed worden. Aaron speelt zijn wedstrijden voor het Groningse Lycurgus. Het is dan ook niet voor niets dat Aaron zowel met de keepers op vrijdag als zondag traint. Hij geniet ervan, en het maakt hem nog sneller sterker en beter.

Aaron Wanki, Lycurgus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.