Niels Jonker (FC Lewenborg) maakt stappen in de goede richting 

Als keeper wil je je altijd ontwikkelen. Week in week uit, training na training en wedstrijd na wedstrijd.

Daar is o.a. aandacht, focus en de absolute wil om te leren voor nodig. Juist in deze laatste facetten zien we dat er stappen gemaakt worden door de in 2007 geboren Niels Jonker. Niels speelt zijn wedstrijden voor FC Lewenborg. Het is altijd even wennen dat er veel geëist wordt door de trainers. Er is geen ruimte voor vrijblijvendheid bij de training van de keepers. We willen tenslotte allebei graag dat je je ontwikkelt. Die ontwikkeling bepaal je zelf. Omdat je zelf bepaald hoe serieus je bent en wat je er voor over hebt om beter te worden. Het gaat er niet om hoe goed je bent, het gaat er om hoe goed je wilt worden. Daarom is het mooi dat Niels de beker vandaag mee naar huis kon nemen als beloning voor de stappen die hij aan het maken is.

Niels Jonker, FC Lewenborg

Een gedachte over “Niels Jonker (FC Lewenborg) maakt stappen in de goede richting 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.