Bas Runhart (FC Emmen O15) versterkt trainersstaf Keepersschool Groningen

Het opleiden van van jeugdkeepers doen we al drie jaar in het Noorden van Nederland. Dat doen we met passie en plezier. Bas Runhart is vanaf de start in 2014 onderdeel van de keepers geweest die zijn opgeleid. De ontwikkeling van Bas ging zo goed dat hij na 3 jaar de overstap naar FC Emmen kon maken. Sinds dit seizoen speelt Bas voor FC Emmen Onder 15 en speelt op het een na hoogste nivo van Nederland. Daar staat FC Emmen bovenaan met 15 punten uit 5 duels. Overigens met 3 keer de ZERO!

Het leek Bas daarom leuk verbonden te blijven aan Keeping the Zero. Daarom zal Bas toetreden tot de trainersstaf en met name op de zondag aanwezig zijn om de keepers de fijne kneepjes van het vak te leren.

Bekijk hier onze keeperscoaches:

https://keepersschoolgroningen.com/trainers-keepersschool-groningen/

Bas Runhart, FC Emmen Onder 15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.