Na de keepertraining op zondagochtend blijft de beker in Groningen

Sinds april trainen we ook op zondagochtend. Niet te vroeg natuurlijk want de keepers hebben rust nodig na de wedstrijd. De training begint daarom om 10.30 uur. Ook voor de ouders lekker want die komen soms van ver. Zo kunnen ook zij rustig wakker worden met een kop koffie.

Vorige week was het Tobias Top die de beker mee naar huis nam. Tobias speelt bij Gorecht in O17-1. Steeds meer begrijpen de keepers dat er meer gevraagd wordt als je beter wilt worden dan alleen maar een veldtraining. Tobias is daar een mooi voorbeeld van voor de keepers. Gretig, veeleisend voor zichzelf maar ook van anderen. Kritisch op zichzelf omdat hij stappen wil maken. Daarom maakt hij direct na de wedstrijd zijn huiswerk.

De jongere keepers begrijpen ook steeds beter waar het om draait. Huiswerk maken is 1 ding, trainen met de vastberadenheid om stappen te maken is 2. Soms gaat het minder en soms zelfs niet, uiteindelijk lukken dingen dan toch als je doorzet en weet waarom je bezig bent. Het hoeft niet snel te gaan, als je maar wilt. 

De beker gaat dan ook verdient mee met Julian Bruins, die zijn wedstrijden wekelijks bij HFC’15 speelt in de O11.

Iedere week staan er trainingen op het  programma. As vrijdag om 16.30 en 18.00 uur en volgende week zondag om 10.30 uur.

Julian Bruins, HFC ’15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.