Xavier Winkels (DVC) bij de zondag keeperstraining met de beker aan de haal

Iedere vrijdag leiden we keepers op in Groningen, keepers vanaf 7 jaar en ouder verschijnen iedere week gretig op het veld. Op de zondagochtenden trainen we sinds april ook, dat bevalt ons en de keepers meer dan goed. Zo staan er verspreid over deze twee dagen 107 keepers op de grasmat met een missie. Er alles aan doen om de ZERO te houden. Hard trainen waarbij je continue wordt uitgedaagd. De motivatie begint natuurlijk altijd bij jezelf. Wat wil je doen om vandaag beter te zijn dan gisteren.

De 13 jarige Xavier Winkels ging er na weken hard trainen met de wisselbeker vandoor. Xavier is vanaf de start in 2014 bij ons op het veld te vinden. Vorig jaar september heeft hij door een combinatie van school en afstand naar Groningen af moeten haken, Xavier woont nl. in Wirdum. Op de vrijdag werd het daarom onmogelijk om op tijd op de training te zijn van 16.30 of 18.00 uur. Toen Xavier in de gaten kreeg dat we op zondag gingen trainen was hij er als de kippen bij en zien we hem weer wekelijks met een glinstering in zij ogen verschijnen op het veld. De boomlange Xavier pakte de wisselbeker dan ook vol overtuiging. Beter worden doe je niet alleen, maar ook met de keepers waar je mee traint. Zo leer je van en met elkaar. Mooi is het dan ook dat niet alleen de keepers coaches er alles aan doen om van Xavier een betere keeper te maken, de andere keepers waar hij mee traint verdienen ook een groot compliment. Met kleine en gerichte aanwijzingen maken we met elkaar het proces door om beter te worden. En dat is genieten voor ons als coaches, maar ook voor de keepers en de ouders.

Morgen start ons Keeperskamp. 5 Dagen trainen met enthousiaste keepers. We kunnen niet wachten.

WhatsApp Image 2017-08-27 at 13.22.55
Xavier Winkels en trainers Andre Wolfs en Sander Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.