Keepertraining seizoen 17/18 weer gestart 

De eerste training van het seizoen 17/18 zit er al weer op met de groep vrijdag keepers. Zondag 11 juni trappen de keepers af voor het nieuwe seizoen die wekelijks op zondag trainen. Jezelf willen ontwikkelen om beter en beter te worden is het motto voor de 100 keepers die vanuit alle delen van de wijde regio het veld met plezier bestormen.

Keepen gaat met pieken en dalen. Soms gaat het goed en soms gaat het minder. Dat is inherent aan de ontwikkeling van iedere keeper. Er zijn momenten bij jeugdige keepers waarop ze denken dat ze misschien liever gaan voetballen. Robin Koster, keeper bij Vv Hoogezand, dacht er over om te gaan voetballen. Op het veld zagen we toch mooie dingen die Robin liet zien. Verbeten vocht hij zich een weg naar een volgende stap, en dat lukte. Er volgden nog meer stappen waardoor Robin dacht, hè ik word beter en beter. Dat is gaaf! Altijd blijven werken en doen wat je leuk vindt. Het is mooi dat Robin het proces van beter worden zo ervaart. De wisselbeker ging dan ook verdient naar Robin bij groep 1.

Bij groep 2 was het Espen Kalk uit Sappemeer. Espen keept wekelijks zijn wedstrijden bij HSC O15-1. Espen is al twee jaar op de grasmat op Corpus den Hoorn te vinden. Wekelijks zien we hem groeien naar een stabiele factor, rustig maar gedecideerd werkt hij naar zijn doel. Nummer 1 worden. Vandaag speelt Espen zelfs de bekerfinale in Emmen waar hij het motto van Keepersschool Groningen trots zal uitdragen. Keep the ZERO!

Robin Koster en trainer Siep Smid
Espen Kalk en trainer Gaby Hemsens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.