Doelman Sven van den Berg in beeld bij de KNVB

Jeugdige doelman Sven van den Berg, keeper van HFC ’15 O11-2, in beeld bij de KNVB. 
Je hebt keepers die niets anders gedaan hebben dan keepen. Je hebt ook voetballers die denken, keepen is eigenlijk veel leuker dan voetballen. Sven is er een van het laatste soort. Als voetballer dacht hij anderhalf jaar geleden laat ik eens een paar handschoenen aantrekken.

In mei 2016 was hij kort daarna aanwezig bij onze Keepersdag, daar werd Sven nog enthousiaster als hij al was van het keepersvak. In dezelfde maand nog besloot hij zich aan te sluiten bij het keepers talenten team en was hij iedere vrijdag te vinden tussen de andere keepers om zich te kunnen ontwikkelen.

Sven, geboren in 2006, deed daarnaast tijdens zijn wedstrijden bij HFC’15 O11-2 zo goed zijn best dat hij op dit moment bij de beste keepers in zijn leeftijd hoort in Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland, deel van Flevoland). Dat is een mooi compliment voor de ontwikkeling die Sven heeft doorgemaakt. 

Sven mag laten zien wat hij kan op 8 en 16 mei op de velden van LTC in Assen.

De technische staf wenst Sven vooral heel erg veel plezier.

Sven van den Berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.