Jeugdkeepers van HSC uit Hoogezand-Sappemeer en Poolster uit Spijk laten groei zien.

Dat keepers altijd willen trainen is inmiddels wel bekend bij de ouders. De keepers staan wekelijks te trappelen om snel naar Corpus te fietsen of door hij ouders gebracht te worden. De ene keeper is er binnen 5 minuten, de andere keeper doet er bijna een uur over om weer met passie te trainen.

De trainers genieten van de talentvolle keepers die beter willen worden. Of ze nu 7 jaar zijn of 17 jaar. Ze zuigen alle informatie op en helpen ook de andere keepers in hun ontwikkeling.

Bij de keepers van de groep die om 1630 trainen was het de 8 jarige Alex vd Bel die de wisselbokaal trots in ontvangst kon nemen. Alex keept zijn wedstrijden wekelijks bij HSC O9-1 uit Hoogezand-Sappemeer. Toen Alex in september 2016 voor het eerst het veld betrad wist hij niet wat hij zag,  zo mooi vond hij de enthousiaste keepers die op het veld stonden. Waarom wil je lid worden Alex vroegen we hem. Gewoon, om beter te worden. Alex geniet dan ook met volle teugen. Dat hij nu de beker mee naar huis kan nemen is een mooie beloning voor de ontwikkeling die Alex doormaakt.

Bij de keepers van de groep van 18 uur was het Kevin van Dam uit Spijk die er terecht met de beker vandoor ging. Kevin keept zijn wedstrijden in Poolster O17-1. Kevin is sinds oktober, na een Proeftraining, lid van het keepers talenten team. Nog ietwat verlegen kwam hij tijdens de eerste training het veld op, inmiddels zien we de in 2001 geboren Kevin groeien naar een steeds meer zelfverzekerde keeper die ook nog eens stappen maakt in zijn ontwikkeling.

As vrijdag hebben we de Keepersdag. We zijn benieuwd welke talenten we daar mogen begroeten. Eerst trainen we echter zondagochtend nog.

Kevin van Dam en trainer Peter vd Sluis
Alex vd Bel en trainer Sebastiaan Kooistra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.