Tijdens eerste keeperstraining gaan de keepers van Helpman en Bedum met de wisselbeker naar huis.

Zo! De eerste training na de winterstop zit er weer op. De keepers hadden er weer zin in na den korte winterbreak. Vanaf half 5 stroomde het veld weer vol op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De trainers waren er klaar voor. De komende maanden gaan we weer hard werken met elkaar en veel lol maken, ook dat is belangrijk.

De wisselbekers waren door de vorige winnaars goed onderhouden en gepoetst. Op de bank in de dug out wachten ze geduldig op hun nieuwe eigenaar.

Om 17.45 uur werd de eerste beker na koortsachtig overleg tussen de trainerstaf overhandigd aan Lucas Mosterman, keeper van Helpman O11-1. Alhoewel alle keepers eigenlijk de beker mee naar huis zouden kunnen nemen was het Lucas die met de zware bokaal de weg naar huis inzette. “Lucas was zo gedreven aan het trainen dat hij de beker terecht verdiende. Stelde goede vragen en dacht goed na over wat er in de groep werd gevraagd en kwam ook nog eens met goede antwoorden. Lucas kreeg de beker van zijn trainer Peter en van gasttrainer Stein Barkhuis, keeper van FC Groningen O15.

Om 19.30 uur waren de keepers in afwachting wie de beker mee naar huis mocht nemen. Cas Schipper nam de beker met een lach in ontvangst en nam hem mee naar Bierum. Cas is keeper van Bedum O15-1. Cas verdiende de beker met name omdat hij niet alleen zelf traint om beter te worden, maar ook nog eens de andere keepers helpt om beter te worden door te zeggen wat ze beter kunnen doen. Dat is wat we graag zien. Beter worden doe je samen. Cas kreeg de beker van zijn trainer Chris.

Lucas Mosterman, samen met Peter vd Sluis en Stein Barkhuis (FC Groningen O15)
Cas Schipper en trainer Chris Weggemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.