Jeugdkeepers GVAV en GRC Groningen rammelen aan de poort

Als het vrijdag is staan de keepers op met een lach. Niet dat ze het op andere dagen niet doen, maar net even wat vrolijker omdat ze de vrijdag kunnen trainen op Topsportcomplex Corpus de Hoorn met hun vrienden. Want dat gebeurt. Keepers die elkaar niet kennen, elkaars rivalen zijn in wedstrijden worden vrienden tijdens de trainingen. De whatsapp groepen zijn inmiddels legio.

Dat we met elkaar plezier maken is niet meer dan logisch. Dat je van daaruit beter kunt worden als je de juiste focus, prikkels ontvangt, drive, zelfreflectie en energie hebt is een logisch gevolg.

Joost Volmer kan dat bevestigen. Joost is keeper van GVAV Rapiditas en rammelt niet alleen aan de poort van ontwikkeling, hij heeft hem inmiddels geopend! Stap voor stap maakt Joost steeds beter de juiste keuzes en voelt hij dat hij beter wordt. Dat Joost de wisselbeker in ontvangst kan nemen in de Onder 7-Onder 11 groep is een waardering van de technische staf.

Thomas Cako, keeper van GRC Groningen begaat een zelfde weg. Nog nooit handschoenen aangehad melde hij zich aan de start van dit seizoen. Omdat hij een goede keeper wilde worden. Wilde leren. Rammelde aan de deur van ontwikkeling maar kreeg hem nog niet open, vastberaden als hij is ging hij door met zijn missie. Beter willen worden. Thomas heeft het hek inmiddels geopend, een mooi voorbeeld van onverzettelijkheid. Never give up. Voor Thomas echt een mooie waardering voor zijn inzet en drive! Gefeliciteerd jongens!

Joost Volmer en trainer Robert Eimers
Thomas Cako en trainer Chris Weggemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.